Careers at EPCOR

Careers at EPCOR

 • Position
 • Date advertised
 • Type of Contract
Reference Recruitment team
Sector / Principal Occupation Supply Chain Management
Location Schiphol-Rijk
Roles and Responsibilities

Per direct zoeken wij een enthousiaste derdejaars meewerkstagiair(e) die ons kan helpen met diverse opdrachten binnen de afdeling Supply Chain Management voor 40 uur per week. Vind je het prettig om je te bewegen binnen een informele cultuur? Wij zoeken iemand die niet bang is om zelfstandig te werken, werkt naar een concreet resultaat, initiatief toont en op zoek gaat naar verbeteringen. Wij verwachten daar een flexibele en positieve houding bij. Om je een concreet beeld te geven wat je tegen zou kunnen komen in deze stage, zijn een aantal opdrachten beschreven:

- Een van deze opdrachten is om een overzicht te maken van alle lopende overeenkomsten en contracten, waarbij de focus met name ligt op leveranciers buiten de grote en complexe contracten om. Het doel hiervan is om te inventariseren welke overeenkomsten er momenteel actief zijn en onder welke voorwaarden. Vervolgens het analyseren van je bevindingen om over te gaan tot mogelijk heronderhandelen en benchmarken.

- Daarnaast willen we je kennis laten maken met het beantwoorden van operationele en inhoudelijke contractvragen waarbij je ondersteund wordt door de Manager Supply Chain en de Strategic Purchaser.

- Als derde opdracht maak je niet bestaande overeenkomsten inzichtelijk en schrijf je hier voorstellen voor. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld leveranciers en/of transporteurs, of misschien heb je zelf een innovatieve ingeving.

Zie jij jezelf hierin terug en lijkt het werk jou leuk om te doen? Wie weet loop jij dan binnenkort jouw stage binnen een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf binnen het luchtvaartonderhoud! Wij bieden een stagevergoeding en begeleiding tijdens de opdracht.

Profile
Job Requirements

- Je volgt een HBO studie met een commerciële of procesmatige insteek, zoals Bedrijfskunde, Supply Chain Management of een vergelijkbare opleiding;

- Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlandse als Engelse taal.

Reference Recruitment team
Sector / Principal Occupation Customer Support
Location Schiphol-Rijk
Roles and Responsibilities

Als Customer Support Manager bij EPCOR zet je jezelf in als vertegenwoordiger voor de klantbelangen. De klant staat centraal bij EPCOR en de rol van Customer Support Manager heeft hier een sleutelpositie in. Je begeleidt reparatieorders en bouwt aan, en onderhoudt een goede relatie met de klant, door klanten op de hoogte houden van de status van het onderhoud aan hun onderdelen. Dit doe je samen met een klein team van een materiaalplanner en een engineer.  

Wat houdt het precies in? Je bent bezig met het opstellen van quotes aan de hand van contractafspraken op basis van uren, materiaal en technische onderbouwing. Daarnaast behandel je garantievragen in samenwerking met de afdeling Engineering. Op basis van deze gegevens maak je facturaties. Dit alles koppel je vervolgens weer terug aan de klant. Er wordt verwacht dat je goed overzicht kan houden over de diverse taken, communicatief vaardig en flexibel bent en, indien nodig, naar klanten kan reizen. Ook zal je op regelmatige basis overleg voeren met andere afdelingen en signaleer en verbeter je knelpunten en procesverstoringen. Kortom, je bent een belangrijke spin in het web bij een bijzonder complexe organisatie. Heb jij dit in je?

*Type contract: bij EPCOR bieden wij voor deze functie een jaarcontract met intentie op verlenging.

 

Heb je vragen? Bel naar +31 (0)20 31 61 730 en wij zullen je zo goed als we kunnen verder helpen. Ben je nu al enthousiast, zie jij jezelf wel bij ons werken en denk jij dat je een bijdrage kan leveren? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen met een CV en motivatiebrief naar recruitment@epcor.nl.

Profile
Job Requirements

- HBO+ werk- en denkniveau;

- Minimaal 2 á 3 jaar ervaring in een commerciële functie;

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift om te kunnen communiceren met onze klanten die wereldwijd gevestigd zijn.

Reference Recruitment team
Sector / Principal Occupation Customer Support
Location Schiphol-Rijk
Roles and Responsibilities

Per direct zoeken wij een enthousiaste meewerkstagiair(e) die ons kan helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen Customer Support voor 40 uur per week. Vind je het prettig om je te bewegen binnen een informele cultuur? Vind je het interessant om te werken in een afdeling waar alle disciplines bij elkaar komen, zoals verkoop, finance, engineering, productie, inkoop en Customer Support? Wij zoeken iemand die graag in teamverband werkt, leergierig is, initiatief toont en op zoek gaat naar verbeteringen, flexibel is, en wilt werken naar een concreet resultaat met een positieve instelling. Zie jij jezelf hierin terug en lijkt het werk jou leuk om te doen? Wie weet loop jij dan binnenkort jouw stage binnen een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf binnen het luchtvaartonderhoud! Wij bieden een stagevergoeding en begeleiding tijdens de opdracht.

 

Heb je vragen? Bel naar +31 (0)20 31 61 730 en wij zullen je zo goed als we kunnen verder helpen. Ben je nu al enthousiast, zie jij jezelf wel bij ons stage lopen en denk jij dat je een bijdrage kan leveren? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen met een CV en motivatiebrief naar recruitment@epcor.nl.

Profile
Job Requirements

Je volgt een HBO studie met een commerciële insteek, zoals Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding;

Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlandse als Engelse taal.

Reference Recruitment team
Sector / Principal Occupation Purchasing
Location Schiphol-Rijk
Roles and Responsibilities

Inkoop speelt een cruciale rol binnen de organisatie. Ruim 80% van onze kosten komen voort uit de aanschaf van materiaal. Als Strategisch Inkoper ben je (mede)verantwoordelijk voor het sluiten van nieuwe (licentie)contracten en het verlengen van bestaande, zowel voor de korte als lange (+5 jaar) termijn. Daarnaast richt jij je op het optimaal uitnutten van gesloten overeenkomsten, waarbij performance management en executie van gemaakte afspraken de boventoon voeren. In samenwerking met andere afdelingen zoek je naar kansen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en bestaande te (her)onderhandelen, om zo een bijdrage te leveren aan het succes van EPCOR.

De functie kenmerkt zich door haar dynamische karakter, waarbij je in nauwe samenwerking met de Manager Supply Chain verantwoordelijk bent voor de totale inkoop. Dit betekent dat je veelal tegelijkertijd met meerdere thema’s van verschillende omvang bezig zult zijn. Een gestructureerder werkwijze is hierbij onmisbaar om het overzicht te behouden en te allen tijde de juiste prioriteiten te stellen. De afdeling is relatief jong, hetgeen ruimte biedt voor initiatieven en ideeën om te verbeteren.

*Type contract: bij EPCOR bieden wij voor deze functie een jaarcontract met intentie op verlenging.

 

Heb je vragen? Bel naar +31 (0)20 31 61 730 en wij zullen je zo goed als we kunnen verder helpen. Ben je nu al enthousiast, zie jij jezelf wel bij ons werken en denk jij dat je een bijdrage kan leveren? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen met een CV en motivatiebrief naar recruitment@epcor.nl.

Profile
Job Requirements

- HBO+ werk- en denkniveau;

- Minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare rol met complexe inkooptrajecten waar juridische kennis voor nodig is (geweest);

- Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlandse als Engelse taal;

- In staat verbinding te maken, relaties op te bouwen en deze te onderhouden;

- Analytisch sterk.

Wat bieden wij jou?

Werken bij EPCOR.

Van buiten is de innovatiekracht van EPCOR bijna niet te zien. Binnen in onze hightech workshop repareren wij APU’s en pneumatische componenten van meer dan 100 grote airlines uit de hele wereld.
Hierdoor zijn de honderden vliegtuigen van onze klanten in staat om zelfstandig te functioneren, de cabine op druk te brengen en passagiers in een aangenaam klimaat te laten reizen.

Wij hebben een open en inclusieve organisatiecultuur, informeel en ondernemend.
Wij werken met plezier samen en stellen alles in het werk voor onze tevreden klanten.
Wij stimuleren groei en ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak.
Wij dagen je uit om innovatieve oplossingen te bedenken die ons werk beter maken.
Daarvoor bieden we je de nieuwste technieken en tools.

Wij zoeken specialisten om onze groeiplannen te kunnen realiseren.
Ons werk vraagt om professionals met enorme precisie.
Mensen die nauwkeuriger werken dan een chirurg.
Heb jij dat in je?

Mogen wij jou verwelkomen als EPCORiaan?
Dan kun je het volgende aanbod verwachten.

Ons aanbod.

 • Een maandloon waar je blij van wordt
 • Maar liefst 40 vrije dagen
  Flexibele werkuren helpen je een goede balans te houden tussen werken en privé
 • De mogelijkheid om fiscaal vriendelijk vliegtickets te kopen bij ons moederbedrijf KLM
 • Een state of the art work-shop waar wij onze diensten verlenen aan meer dan 100 top airlines vanuit de hele wereld
 • Bedrijfskleding om je werk veilig én in stijl te doen
 • Bonusregeling gekoppeld aan de winst van ons winstgevende bedrijf
  Reiskostenvergoeding a €0,19 cent per kilometer
 • Een interessant fietsplan
 • Goede pensioenvoorziening
 • Een eigen kantine met dagelijks wisselend lunchassortiment, goede koffie voor als je het nodig hebt
 • Een opleidingsbudget met interessante studiekostenregeling en ontwikkelmogelijkheden op persoonlijk en technisch vlak
 • Work hard play hard, we vieren onze successen tijdens geweldige events, 5 semiprofessionele huis-DJ’s maken van elk event een feest

 

EPCORianen aan het woord

Leeftijd speelt geen rol - "EPCOR: een warm bad waar leeftijd geen rol speelt. Leuke collega’s, heel divers met bijvoorbeeld hele verschillende muzieksmaken die met regelmaat galmen door onze ‘shop’. Gezellig juist! We hebben lol, maken graag eens een geintje met altijd respect voor de ander, we werken met z’n allen hard, werken ook wel eens over, denken mee, innoveren zelf voor EPCOR, blijven ons ontwikkelen en helpen elkaar. Ook maken we graag af en toe tijd voor een biertje na het werk. Of een keer een kartwedstrijd. Waarom? Omdat we collega’s zijn die het leuk hebben. Bij EPCOR, maar ook samen!"

Een unicum in Nederland en daarbuiten! – “Werken bij EPCOR is voor mij een erg leuke en speciale ervaring. Een unicum wat betreft de luchtvaart in Nederland en daarbuiten! Toen ik hier voor het eerst kwam was ik een ‘groentje’, nog maar net van school met weinig ervaring. Dankzij de hulp van een heel team aan fantastische collega’s ben ik, nu we een aantal maanden verder zijn, toch veel meer zelfverzekerd in mijn werk en weet ik waar ik aan toe ben. Dát is wat EPCOR uniek maakt, één grote familie waarin we elkaar helpen, ondersteunen en op elkaar bouwen. Het werk is divers, ik zit bij de APU groep en daarin krijg ik met verschillende takken van het werk te maken. Zo sta je ingedeeld bij Inspectie en het kan ook zomaar zijn dat je nodig bent bij assembleren. Dat houdt het werk divers en uitdagend. Daarnaast zijn er meerdere APU types van verschillende fabrikanten die ieder nog wel eens verschillen, dat houdt je scherp en verbreed de kennis! Al met al voel ik mij helemaal thuis bij EPCOR en weet ik dat ik hier heel veel ervaring kan opdoen in mijn, nog jonge, carrière.”