Careers at EPCOR

Careers at EPCOR

 • Position
 • Date advertised
 • Type of Contract
Reference Recruitment team
Sector / Principal Occupation Finance
Location Schiphol-Rijk
Roles and Responsibilities

Voor onze Finance afdeling zijn we op zoek naar een betrokken en ambitieuze EPCORiaan om invulling te geven aan de functie van Finance Controller. In deze functie ondersteun en adviseer jij de organisatie bij financiële (complexe IFRS) vraagstukken. Je voert de periodieke afsluiting uit en coördineert deze (maand, kwartaal, jaar). Je houdt jezelf bezig met de control cyclus en je maakt rapportages. De rapportages die je maakt, zijn zowel bestemd voor EPCOR intern als voor de AFI/KLM groep. Je bent verantwoordelijk voor diverse financiële stuurinformatie en bent dan ook als financieel deskundige aanspreekpunt en vraagbaak voor interne klanten zoals het management en collega’s uit andere afdelingen. Verder optimaliseer en beheer je, samen met het Finance Team, administratieve processen en (groeps)procedures. Je houdt ervan om de mouwen op te stroken en diverse (verbeter)projecten op gebied van AO/IC op te pakken en te leiden. In deze functie begeleidt en geef je sturing aan de assistent controller en administratief medewerker en stagiaires, werk je nauw samen met de business controller rapporteer je aan de Finance Director.

Profile
Job Requirements

Afgeronde relevante HBO/WO opleiding (Accountancy, Bedrijfseconomie of andere Financiele richting);

Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

Kennis en ervaring met ERP systemen (Ervaring met Microsoft Dynamics is een pre);

Goede kennis van AO/IC;

Goede kennis van en ervaring met Excel;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Reference Recruitment team
Sector / Principal Occupation Purchasing
Location Schiphol-Rijk
Roles and Responsibilities

Inkoop heeft een grote invloed op het succes van de organisatie. 80% van onze kosten zijn voortkomend uit de aanschaf van materiaal. Het zwaartepunt van van deze functie bevindt zich in inhoudelijk contract- en licentiemanagement. Dit betekent het optimaal uitnutten van bestaande afspraken en verwerken en doorvoeren van overeengekomen aanpassingen en acties. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het onderhouden van de relatie, het ophalen van informatie en analyseren van gegevens.

Samen met de Manager Purchasing ben jij verantwoordelijk voor de totale inkoop. De afdeling bestaat nog niet lang, dus er is veel ruimte voor eigen initiatieven en continue verbetering. Van onze nieuwe collega verwachten wij dat hij of zij de marktontwikkelingen volgt en meedenkt over diverse inkoop gerelateerde vraagstukken binnen de organisatie, waaronder bijvoorbeeld inkoopstrategiën. Dit kan betekenen dat je veel verschillende thema’s hebt lopen tegelijkertijd en hierbij overzicht en grip moet houden.

Profile
Job Requirements

HBO+ werk- en denkniveau;

Minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare rol met complexe inkooptrajecten waar juridische kennis voor nodig is (geweest);

Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlandse als Engelse taal;

Ervaring in de luchtvaartbranche wordt gezien als een pré;

Analytisch sterk.

Wat bieden wij jou?

Werken bij EPCOR.

Van buiten is de innovatiekracht van EPCOR bijna niet te zien. Binnen in onze hightech workshop repareren wij APU’s en pneumatische componenten van meer dan 100 grote airlines uit de hele wereld.
Hierdoor zijn de honderden vliegtuigen van onze klanten in staat om zelfstandig te functioneren, de cabine op druk te brengen en passagiers in een aangenaam klimaat te laten reizen.

Wij hebben een open en inclusieve organisatiecultuur, informeel en ondernemend.
Wij werken met plezier samen en stellen alles in het werk voor onze tevreden klanten.
Wij stimuleren groei en ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak.
Wij dagen je uit om innovatieve oplossingen te bedenken die ons werk beter maken.
Daarvoor bieden we je de nieuwste technieken en tools.

Wij zoeken specialisten om onze groeiplannen te kunnen realiseren.
Ons werk vraagt om professionals met enorme precisie.
Mensen die nauwkeuriger werken dan een chirurg.
Heb jij dat in je?

Mogen wij jou verwelkomen als EPCORiaan?
Dan kun je het volgende aanbod verwachten.

Ons aanbod.

 • Een maandloon waar je blij van wordt
 • Maar liefst 40 vrije dagen
  Flexibele werkuren helpen je een goede balans te houden tussen werken en privé
 • De mogelijkheid om fiscaal vriendelijk vliegtickets te kopen bij ons moederbedrijf KLM
 • Een state of the art work-shop waar wij onze diensten verlenen aan meer dan 100 top airlines vanuit de hele wereld
 • Bedrijfskleding om je werk veilig én in stijl te doen
 • Bonusregeling gekoppeld aan de winst van ons winstgevende bedrijf
  Reiskostenvergoeding a €0,19 cent per kilometer
 • Een interessant fietsplan
 • Goede pensioenvoorziening
 • Een eigen kantine met dagelijks wisselend lunchassortiment, goede koffie voor als je het nodig hebt
 • Een opleidingsbudget met interessante studiekostenregeling en ontwikkelmogelijkheden op persoonlijk en technisch vlak
 • Work hard play hard, we vieren onze successen tijdens geweldige events, 5 semiprofessionele huis-DJ’s maken van elk event een feest

 

EPCORianen aan het woord

Leeftijd speelt geen rol - "EPCOR: een warm bad waar leeftijd geen rol speelt. Leuke collega’s, heel divers met bijvoorbeeld hele verschillende muzieksmaken die met regelmaat galmen door onze ‘shop’. Gezellig juist! We hebben lol, maken graag eens een geintje met altijd respect voor de ander, we werken met z’n allen hard, werken ook wel eens over, denken mee, innoveren zelf voor EPCOR, blijven ons ontwikkelen en helpen elkaar. Ook maken we graag af en toe tijd voor een biertje na het werk. Of een keer een kartwedstrijd. Waarom? Omdat we collega’s zijn die het leuk hebben. Bij EPCOR, maar ook samen!"

Een unicum in Nederland en daarbuiten! – “Werken bij EPCOR is voor mij een erg leuke en speciale ervaring. Een unicum wat betreft de luchtvaart in Nederland en daarbuiten! Toen ik hier voor het eerst kwam was ik een ‘groentje’, nog maar net van school met weinig ervaring. Dankzij de hulp van een heel team aan fantastische collega’s ben ik, nu we een aantal maanden verder zijn, toch veel meer zelfverzekerd in mijn werk en weet ik waar ik aan toe ben. Dát is wat EPCOR uniek maakt, één grote familie waarin we elkaar helpen, ondersteunen en op elkaar bouwen. Het werk is divers, ik zit bij de APU groep en daarin krijg ik met verschillende takken van het werk te maken. Zo sta je ingedeeld bij Inspectie en het kan ook zomaar zijn dat je nodig bent bij assembleren. Dat houdt het werk divers en uitdagend. Daarnaast zijn er meerdere APU types van verschillende fabrikanten die ieder nog wel eens verschillen, dat houdt je scherp en verbreed de kennis! Al met al voel ik mij helemaal thuis bij EPCOR en weet ik dat ik hier heel veel ervaring kan opdoen in mijn, nog jonge, carrière.”